Головна сторінка | Зареєструватися на сторінці | Вхід Вітаю Вас Гость | RSS
Меню сайту
Опитування
Як ви потрапили на цей сайт?
Всього відповідей: 82
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Лютий » 24 » Львів переміг Київ!
14:16
Львів переміг Київ!

Збірна команда "Львівської політехніки"  МАНТІКОРА успішно виступила на ІХ-му Всеукраїнському відкритому студентському турнірі фізиків у Києві. Після чотирьох феєричних відбіркових боїв команда у своєму неповторному стилі вийшла у фінал. За результатами трьох фінальних боїв наша команда зайняла друге місце, значно випередивши команду Київського Національного університету ім.Т.Г.Шевченка.

МАНТІКОРА

До збірної команди Львівської політехніки увійшли чотири студенти ІТРЕ, з них двоє з кафедри фотоніки: Олешкевич Володимир (ЛОС-12) та Ерстенюк Тарас (ОТ-21). 
 
Студент п'ятого курсу Володимир Олешкевич, який не вперше захищає честь Львівської політехніки на Всеукраїнському рівні  і  відомий як неперевершений опонент, став переможцем в особистій першості  і  нагороджений дипломом Київського Національного університету ім.Т.Г.Шевченка.
 
            
 
Особливо хочеться відмітити нашого дебютанта - студента  другого курсу кафедри фотоніки Тараса Ерстенюка. 

     У відбіркових боях Тарас показав себе  переконливим доповідачем в оптичних задачах, демонструючи свій високий рівень підготовки з фізики та оптики. Його впевненість та знання команда оцінила та довірила йому бути також доповідачем у фінальних боях. І не помилилась - від першого місця нашу команду відділяє лише 1,5 бали.  
 
Отже, за результатами ІХ-го Всеукраїнського відкритого студентського турніріу фізиків команда  "Львівської політехніки" МАНТІКОРА виборола почесне право представляти Україну на Міжнародному турнірі фізиків у Москві.  Чи буде Національний університет "Львівська політехніка" представляти Україну на Міжнародному турнірі залежить тепер лише від керівництва нашого ВУЗу...


Переглядів: 1574 | Додав: Petrovska | Теги: Політехніка, друге місце, студенти, Мантікора, Львів, Київ, Кафедра фотоніки, Перемога, фізбої | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Звичайний

Спеціальний
пов’язаний з оптикою
Новини
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту




Copyright NULP DEPARTAMENT OF PHOTONIKS © 2024
Хостинг від uCoz